Bloembollen

Turkse Lelie Orange Marmelade

Turkse Lelie Orange Marmelade heeft schitterende oranje gekleurde bloemen.Uniek en zeldzaam! U kunt nu zelf de trotse eigenaar zijn van Martagon lelies, die zeer bemind en gewild zijn door tuinliefhebbers in heel Europa. Martagon lelies (beter bekend als Turkse Lelies) zijn de laatste soorten bloembollen welke u nog in het wild kunt tegenkomen. Onze kweker heeft zijn uiterste best gedaan om ze voor u te vermeerderen. Martagon lelies bloeien langdurig en met subtiele bloemen welke een tulband vormen. Vandaar de naam "Turkse Lelie" Het bijzondere aan de Martagon lelie is echter niet alleen zijn bloei, maar ook het feit dat de plant zich in uw tuin vermeerdert. Eenmaal aanplanten voor jarenlang plezier!

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Allium Mix

Allium Mix is een fraaie wilde allium dat uitstekend geschikt is voor verwildering. Allium Mix is een onderhoudsvriendelijke plant waar u weinig omkijken naar heeft en goed gedijt in bijna alle grondsoorten. Deze bollen bloeien in een prachtige explosie van geel, paars en witgekleurde bloemen. Ook wekenlang voor de bloei zijn ze zeer decoratief. De geurende bloemen lokken bijen en vlinders naar de tuin en zijn uitstekende snijbloemen. De bloemen kunnen ook gedroogd worden.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Chionodoxa Lucilea

Chionodoxa Lucilea (Sneeuwroem) is een mooie vaste plant. Sneeuwroem heeft prachtig geurende en opvallende paars gekleurde bloemen en zijn zeer geschikt voor verwildering in de tuin. U kunt de bollen ook planten in terracotta potten en containers om uw balkon of terras te versieren. Chionodoxa Lucilea bloeit in vanaf februari tot en met april. Het is een prachtige ?wilde? plant om aan uw plantencollectie toe te voegen.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Gloxinia Defiance

Als u op zoek bent naar een plant met een ?retro? uitstraling voor in de woonkamer of serre, dan is Gloxinia Defiance een perfecte keus. Weer helemaal ?terug van weggeweest?. Een prachtige Gloxinia met donkerrode bloemen.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Gloxinia Kaiser Wilhelm

Als u op zoek bent naar een plant met een ?retro? uitstraling voor in de woonkamer of serre, dan is Gloxinia Kaiser Wilhelm een perfecte keus. Weer helemaal ?terug van weggeweest?. Een prachtige Gloxinia met donkerpaars en witgerande bloemen.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Gloxinia Hollywood

Als u op zoek bent naar een plant met een ?retro? uitstraling voor in de woonkamer of serre, dan is Gloxinia Hollywood een perfecte keus. Weer helemaal ?terug van weggeweest?. Een prachtige Gloxinia met paars witte bloemen.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Allium Gladiator

Alliums zijn spectaculaire bloembollen met een grote sierwaarde, maar Allium Gladiator doet zijn naam eer aan en heeft de grootste paarse bolvormige bloemen onder de allium soorten. Gladiator is zeker een zeer bijzondere aanwinst voor de tuin.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Krokus Tommasinianus Roseus

Een oude en mooie krokus (boerenkrokus) soort met bijzonder paars roze getinte bloemen. Ideaal om in de tuin te laten verwilderen en een vroegbloeier. Deze kleine bloembolletjes zijn echte blikvangers tijdens een anders nogal grauwe tijd van het jaar.Bolmaat: 5/7

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Tulp Black Parrot

Papegaai, of Parrot, tulpen zijn echt eens iets anders dan de klassieke tulpen die wij kennen. Papegaai tulpen hebben prachtige geschulpte randen. De bloemblaadjes lijken op exotische veren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Tulp Black Parrot heeft bijzondere 'zwart' gekleurde bloemen. Het is met recht een bijzondere sieraad voor de tuin. Kortom, bent u op zoek naar zwarte tulpen? Bestel deze dan bij ons!

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Allium Albopilosum Cristophii

De sierui Allium Albopilosum Christophii, ook bekend als Sterrenlook, heeft prachtige zilverachtige roze/paarse bolvormige bloemen, die fier overeind staan op rechte stengels. Ook na de bloei behoudt deze allium haar sierwaarde. Vanwege hun interessante bloemvorm zijn het echte blikvangers in de tuin. Het zijn onderhoudsvriendelijke planten, die zeer mooi combineren met verschillende planten. Alliums zijn ook goede snijbloemen en echte bij? en vlinderlokkers.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Iris Reticulata

Iris Reticulata bloembollen hebben donkerblauw/paarse bloemen met een geel gestreepte ?lip?. Een prachtig- en sterk bolletje om te naturaliseren in de tuin. Combineer met narcissen voor een echte ?wow factor?. Iris Reticulata is ook erg geschikt om in potten op te kweken.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Zaai en Stekgrond 10L

10 L Zaaigrond / StekgrondSchoon & MilieuvriendelijkLicht & MakkelijkOok te gebruiken als potgrond

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Dahlia Halskraag Mary Evelyn

Een zeer bijzondere Dahlia. Mary Evelyn is prachtig mooi, met haar donkerpaarse bloemen, een wit roze ?Halskraag? en geel hart. Plant de knollen van maart tot mei en geniet ervan tijdens de zomer. Ook een geweldige snijbloem en bijenlokker!Dahlia Anemoonbloemig: Deze fantastische zomerbloeier komt oorspronkelijk uit Mexico. Ze bloeien vanaf juli en blijven bloemen produceren tot de vorst invalt. Ze worden ongeveer 40 cm hoog. PLANTEN: U plant ze in de periode vanaf april tot eind mei in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 3 stuks. De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 45 cm en de plantdiepte is ongeveer 8 cm. Na het planten kunt u het beste de grond goed vochtig houden. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze dahlia?s zijn geteelde knollen.TIP: Deze dahlia?s zijn zeer geschikt voor in plantenbakken of terracotta potten. Door de uitgebloeide bloemen weg te halen bevordert u de doorbloei.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Ranonkels Wit Roze Mix

Witte en roze Ranonkelbloemen zijn zeer mooi en voegen een vleugje romantiek toe in de tuin. Hoewel de bloemen er delicaat uitzien, zijn ranonkels sterke vaste planten die weinig verzorging nodig hebben om te schitteren.Bolmaat: 6/7

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Anemoon Paars Roze Mix

Anemoon Paars & Roze Mix zijn fraaie vaste bloemborder planten met mooi gepluimde, halfdubbele en helder gekleurde bloemen. Ze bloeien jaar na jaar en geven vele goede snijbloemen.

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Vloeibare plantenvoeding 1L (7 3 6)

7% Stikstof3% Fosfaat6% Kalium1L Concentraat = 150L mest

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Echinacea Purpurea

Dit is een purper variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Anemoon Mr. Fokker

Deze fraaie Anemone coronaria Mr. Fokker bloeit in een purperblauwe kleur die zijn gelijke niet kent, het donkere hart kontrasteert fraai met de blauwe boemblaadjes. Deze fraaie vroeg zomerbloeiende knollen staan garant prachtige boeketten. Bloemen van Juni tot Oktober Geschikt voor rotstuinen Winterhard Vermeerdert zich Prefereert Goed Doorlatende Grond Volgroeide hoogte 20 - 30 cm

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Anemoon Lord Lieutenant

Anemone Lord Lieutenant is een mooie gepluimd bloeiende halfdubbele Anemone coronaria, het is een anemoon met mooie heldere kleuren, bloeit jaar na jaar en geeft vele goede snijbloemen Bloemen van Juli tot Augustus Geschikt voor rotstuinen Winterhard Vermeerdert zich Prefereert Goed Doorlatende Grond Volgroeide hoogte 20 - 30 cm

€ 3.99

Lees meer...

Product
 

Iris Hollandica Red Ember

Nederlandse Irissen (Iris Hollandica) zijn prachtige, onderhoudsarme planten, die snel vermenigvuldigen. Ze zijn ideaal om te laten verwilderen en bloeien jaar na jaar zonder veel omkijken. Irissen Hollandica Red Ember bloeien in mei/juni met bijzonder mooie rode gekleurde bloemen met een goudgeel accent. Hollandica irissen zijn uitstekende snijbloemen.

€ 3.99

Lees meer...

Product