Bestrating

Grondpen grondpin bevestigingshaak kunstgras

Grondpen grondpin bevestigingshaak voor het vastzetten van uw kunstgras

€ 2.17

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Grindplaten splitplaten siergrind siersplit 80x60cm

Grindplaten splitplaten voor grind en siersplit. Ideaal voor het aanleggen van paden, parkeerplaatsen en opritten. Eenvoudig koppelsysteem. Geschikt voor split tot 22mm, grind tot 32mm. Gevuld zijn de grindplaten belastbaar tot 3 ton per m2 en zijn getest door TNO op oneindig stijve grond. 1m2 = 2,14 platen INSTALLATIEVOORSCHIFTEN: FUNDATIE De fundatie is van essentieel belang en hangt mede af van de belasting op de ondergrond. Bij de toepassing voor wandel- en fietspaden adviseren wij een verdicht zandbed van 10 cm, zoals gebruikelijk voor bestratingen. Voor het belasten met auto?s adviseren wij een verdichte laag gebroken puin met minimaal 5 cm scherp zand. OPSLUITEN Het opsluiten van de Splitplaten of Grindplaten is van belang om de platen te beschermen tegen mechanische lasten. De opsluiting dient minimaal 2 cm boven de Splitplaten of Grindplaten te worden aangebracht. Het opsluiten is mogelijk met verschillende materialen, zoals betonnen opsluitbanden, kunststof of aluminium borders. PLAATSEN Bij het plaatsen van de Splitplaten of Grindplaten adviseren wij om gronddoek of worteldoek onder de platen te plaatsen. De platen kunnen vervolgens in elkaar worden gehaakt door een koppelsysteem. De Splitplaten of Grindplaten Pro zijn voorzien van een geo-textiel aan de onderzijde. De platen kunnen tegen elkaar worden geplaatst, waarbij de platen over het geo-textiel of worteldoek van de andere plaat dienen te worden gelegd. BEWERKEN De Splitplaten of Grindplaten zijn eenvoudig te bewerken met een decoupeerzaag. Hiermee zijn uitsparingen en vormen eenvoudig uit te voeren. VULLEN Vul de Splitplaten of Grindplaten tot 2 cm boven de platen. Door het inzakken van het grind of split zal er 1 cm boven de platen over blijven.

€ 6.04

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Palissade opsluitband zwart ø6x40x50cm

Palisade opsluitband voor sfeervolle omlijsting van terras, borders en zitkuilen, zwart ongetrommeld

€ 9.67

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Kwartszand kunstgras

Kwartszand voor het instrooien van kunstgras

€ 10.88

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Palissade opsluitband zwart 50cm

Palisade opsluitband voor sfeervolle omlijsting van terras, borders en zitkuilen, zwart ongetrommeld

€ 12.09

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Opsluitband zwart beton 100cm

Opsluitband zwart beton

€ 12.09

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Grindplaten splitplaten incl. worteldoek 120x80cm

Grindplaten, grindmatten of splitplaten met worteldoek van hoogwaardige polypropyleen voor grind en siersplit. Ideaal voor het aanleggen van onder meer openbare ruimtes, paden, parkeerplaatsen, parken, golfbanen, begraafplaatsen, daktuinen en opritten. Gevuld zijn de grindplaten belastbaar tot 250 ton per m2. Volledig recyclebaar, uv-bestendigen waterdoorlatend. Kleur zwart, foto is sfeerfoto. INSTALLATIEVOORSCHIFTEN: FUNDATIE De fundatie is van essentieel belang en hangt mede af van de belasting op de ondergrond. Bij de toepassing voor wandel- en fietspaden adviseren wij een verdicht zandbed van 10 cm, zoals gebruikelijk voor bestratingen. Voor het belasten met auto?s adviseren wij een verdichte laag gebroken puin met minimaal 5 cm scherp zand. OPSLUITEN Het opsluiten van de Splitplaten of Grindplaten is van belang om de platen te beschermen tegen mechanische lasten. De opsluiting dient minimaal 2 cm boven de Splitplaten of Grindplaten te worden aangebracht. Het opsluiten is mogelijk met verschillende materialen, zoals betonnen opsluitbanden, kunststof of aluminium borders. PLAATSEN Bij het plaatsen van de Splitplaten of Grindplaten adviseren wij om gronddoek of worteldoek onder de platen te plaatsen. De platen kunnen vervolgens in elkaar worden gehaakt door een koppelsysteem. De Splitplaten of Grindplaten Pro zijn voorzien van een geo-textiel aan de onderzijde. De platen kunnen tegen elkaar worden geplaatst, waarbij de platen over het geo-textiel of worteldoek van de andere plaat dienen te worden gelegd. BEWERKEN De Splitplaten of Grindplaten zijn eenvoudig te bewerken met een decoupeerzaag. Hiermee zijn uitsparingen en vormen eenvoudig uit te voeren. VULLEN Vul de Splitplaten of Grindplaten tot 2 cm boven de platen. Door het inzakken van het grind of split zal er 1 cm boven de platen over blijven.

€ 13.30

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Grindplaten splitplaten zwart incl. worteldoek 120x80cm

Grindplaten, grindmatten of splitplaten met worteldoek van hoogwaardige polypropyleen voor grind en siersplit. Ideaal voor het aanleggen van onder meer openbare ruimtes, paden, parkeerplaatsen, parken, golfbanen, begraafplaatsen, daktuinen en opritten. Gevuld zijn de grindplaten belastbaar tot 250 ton per m2. Volledig recyclebaar, uv-bestendigen waterdoorlatend. zwart. INSTALLATIEVOORSCHIFTEN: FUNDATIE De fundatie is van essentieel belang en hangt mede af van de belasting op de ondergrond. Bij de toepassing voor wandel- en fietspaden adviseren wij een verdicht zandbed van 10 cm, zoals gebruikelijk voor bestratingen. Voor het belasten met auto?s adviseren wij een verdichte laag gebroken puin met minimaal 5 cm scherp zand. OPSLUITEN Het opsluiten van de Splitplaten of Grindplaten is van belang om de platen te beschermen tegen mechanische lasten. De opsluiting dient minimaal 2 cm boven de Splitplaten of Grindplaten te worden aangebracht. Het opsluiten is mogelijk met verschillende materialen, zoals betonnen opsluitbanden, kunststof of aluminium borders. PLAATSEN Bij het plaatsen van de Splitplaten of Grindplaten adviseren wij om gronddoek of worteldoek onder de platen te plaatsen. De platen kunnen vervolgens in elkaar worden gehaakt door een koppelsysteem. De Splitplaten of Grindplaten Pro zijn voorzien van een geo-textiel aan de onderzijde. De platen kunnen tegen elkaar worden geplaatst, waarbij de platen over het geo-textiel of worteldoek van de andere plaat dienen te worden gelegd. BEWERKEN De Splitplaten of Grindplaten zijn eenvoudig te bewerken met een decoupeerzaag. Hiermee zijn uitsparingen en vormen eenvoudig uit te voeren. VULLEN Vul de Splitplaten of Grindplaten tot 2 cm boven de platen. Door het inzakken van het grind of split zal er 1 cm boven de platen over blijven.

€ 13.30

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit prijs per m2

Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit, afname per volle rol van 100m2 (lengte 25m x breedte 4m). Prijs per m2. Ideaal voor tuin, dakterras en balkon. Voor het instrooien adviseren wij om kwartszand te gebruiken 5kg per m2. Kunstgras voordelen zijn; onderhoudsvriendelijk, kindvriendelijk, kostenbesparend, natuurlijke uitstraling en nooit meer maaien en sproeien. Prijs per m2.

€ 14.51

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers grijs sierbestrating, 21x10,5x7cm, per m2

Betonklinkers grijs sierbestrating. Uiterst geschikt voor opritten, looppaden en terras.

€ 14.51

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betontegels stoeptegels sierbestrating grijs 30x30cm (Prijs per m2)

Betontegels stoeptegels sierbestrating. Misschien wel de grondlegger van de sierbestrating, de betontegels of stoeptegels, zeker in Nederland. Betontegels of stoeptegels zijn maatvast, tijdloos eenvoudig en op heel veel plaatsen bruikbaar. Designers hebben het materiaal onlangs herontdekt en zijn er creatief mee aan de slag gegaan. Vaak mooi te combineren met koppelstones of waaltjes. Maar u mag ze nog steeds gewoon recht straten in uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met facet.

€ 14.51

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Sierbestrating straksteen zwart 30x40cm

Sierbestrating straksteen zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Sierbestrating straksteen bruin zwart.

Sierbestrating straksteen bruin/zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Sierbestrating straksteen grijs zwart.

Sierbestrating straksteen grijs/zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers dubbelklinker 21x21cm bruin genuanceerd strakke uitvoering

Betonklinkers dubbelklinker strakke sierbestrating, bruin genuanceerd. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers dubbelklinker 21x21cm bruinzwart strakke uitvoering

Betonklinkers dubbelklinker strakke sierbestrating, bruin/zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers dubbelklinker 21x21cm zwart strakke uitvoering

Betonklinkers dubbelklinker strakke sierbestrating, zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers triplesteen 31x21cm bruinzwart strakke uitvoering

Betonklinkers triplesteen strakke sierbestrating, bruin/zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product
 

Betonklinkers triplesteen 31x21cm roodzwart strakke uitvoering

Betonklinkers triplesteen strakke sierbestrating, rood/zwart. Voor een moderne en strakke uitstraling. Geschikt voor terras, tuin en oprit. Vrijwel onderhoudsarm.

€ 15.72

Lees meer...

Sierbestrating
Product