Koudschuim matras Spinel

Volledig koudschuim matras. Het matras is gemaakt van een HR35 schuim, deze heeft een open cellen structuur. Het voordeel hiervan is dat de duurzaamheid hoog is en er zal niet snel kuilvorming vertonen.

 

€ 95.00

Lees meer....

Product
 

Polyether schuim matras Bariet

Ons Polyether matras is gemaakt van polyether comfortschuim, waardoor het matras goed ventilerend is, Het matras is zeer goed geschikt, als kindermatras.

 

€ 99.00

Lees meer....

Product
 

Bedtopper Pallas basic

Om het ligcomfort te verhogen en de levensduur van je matras te verlengen kies je voor een topper. Deze Pallas basic topper is uitgevoerd in polyetherschuim. Een prima topper voor nog fijnere nachten.

€ 145.00

Lees meer....

Product
 

Bedtopper Pallas Koudschuim

Deze Pallas koudschuim topper heeft als belangrijkste eigenschap dat het goed ventileert, lange levensduur heeft en een hoge veerkracht heeft. Met deze topper voelt het matras nog soepeler en comfortabeler aan, je bent gegarandeerd van een heerlijke nachtrust.

€ 189.00

Lees meer....

Product
 

Bedtopper Pallas Traagschuim

Deze Pallas topper van traagschuim, ook wel nasa schuim genoemd, past zich volledig aan uw lichaam aan. Ervaar de optimale drukverdeling van het nasa schuim, dat altijd weer in de oorspronkelijke vormt terug komt.
Mensen die last hebben van rug- en/of nekklachten zullen veel baat hebben bij deze geweldige topper voor een stuntprijs.

€ 225.00

Lees meer....

Product
 

Bedtopper Pallas Latex

Deze latex bed topper is bijzonder elastisch en flexibel. Latex is een duurzaam materiaal, dus je bent verzekerd van jarenlang slaapcomfort met deze Pallas topper.

€ 225.00

Lees meer....

Product
 

Splittopper Pallas Basic

De Pallas polyether splittopper is aan de bovenkant ongeveer 80cm ingesneden hierdoor is het de oplossing voor electrisch verstelbare boxsprings, iedere kant kan de boxspring apart verstellen zonder dat er een hinderlijke naad in bed is!

€ 269.00

Lees meer....

Product
 

Splittopper Pallas Koudschuim

De Pallas koudschuim splittopper is aan de bovenkant ongeveer 80cm ingesneden hierdoor is het de oplossing voor electrisch verstelbare boxsprings, iedere kant kan de boxspring apart verstellen zonder dat er een hinderlijke naad in bed is!

€ 355.00

Lees meer....

Product
 

Splittopper Pallas Traagschuim

De Pallas traagschuim splittopper is aan de bovenkant ongeveer 80cm ingesneden hierdoor is het de oplossing voor electrisch verstelbare boxsprings, iedere kant kan de boxspring apart verstellen zonder dat er een hinderlijke naad in bed is!

€ 415.00

Lees meer....

Product
 

Splittopper Pallas Latex

De Pallas latex splittopper is aan de bovenkant ongeveer 80cm ingesneden hierdoor is het de oplossing voor electrisch verstelbare boxsprings, iedere kant kan de boxspring apart verstellen zonder dat er een hinderlijke naad in bed is!

€ 415.00

Lees meer....

Product