Toebehoren voor zweefdeurkast Belinga

Hier vindt u een tal van attributen voor in de Belinga zweefdeurkast. Met deze producten kunt u zelf de indeling van uw kast bepalen

€ 12.00

Lees meer....

Product
 

Toebehoren voor zweefdeurkast imporium

Handige toebehoren voor zweefdeurkast imporium

€ 23.00

Lees meer....

Product
 

Pale Nachtkastje

De Pale nachtkastjes zijn schitterende kastjes om naast uw bed te hebben staan. De nachtkastjes zijn in verschillende kleuren en hoogtes te verkrijgen.

€ 99.00

Lees meer....

Product
 

Mali Nachtkastje

Met de Mali nachtkastjes kunt u alle kanten op! De Mali nachtkastjes zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen namelijk; 2 lades, 3 lades en 5 lades. Daarnaast zijn er verschillende kleurencombinaties mogelijk, dus er zit zeker wat bij voor uw slaapkamer.

€ 99.00

Lees meer....

Product
 

Mali Commode

De beddenkampioen heeft niet alleen prachtige en betaalbare bedden maar ook andere meubelstukken voor in uw slaap- of zelfs voor in uw woonkamer! Deze prachtige Mali Commode is in 2 verschillende uitvoeringen te verkrijgen, namelijk; 4 grote lades met 2 kleine lades of 5 kleine lades met een deur. Daarnaast zijn er verschillende kleurencombinaties mogelijk. Een prachtige meubelstuk die zeker niet zal misstaan in uw woon- of slaapkamer. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs

€ 199.00

Lees meer....

Product
 

Pale Commode

De beddenkampioen heeft naast prachtige bedden ook hele mooie kasten en commodes waaronder de Pale Commode. Met deze Commode kunt u alle kanten op. Hij is in 6 verschillende uitvoeringen te verkrijgen, daarbij heeft u keuze uit verschillende kleuren met oa een hele mooie glastint.

€ 260.00

Lees meer....

Product
 

Mali Commode Dressoir

Dit prachtige Mali Commode Dressoir bestaat uit 2 kasten met daartussen in 5 lades. Het mooie design komt in iedere kamer goed tot zijn recht en is dan ook in maar liefst 11 verschillende kleurencombinaties te leveren.

€ 275.00

Lees meer....

Product
 

Schuifdeurkast Lux ||

Model Lux || is geheel naar eigen wens in te delen. Uiteraard is het bijbestellen van schappen sets ook mogelijk. Kleurmogelijkheden: - Naturel Eiken - Alpinewit - Front in Frans Noten met antraciet, korpus en passepartout in Frans Noten - Front in Frans Noten met Alpinewit korpus en passepartout in Frans Noten - Front in Alpinewit met Eiken naturel korpus en passepartout in Alpinewit -Front in Aplinewit met Monaten eiken korpus en passepartout in Alpinewit -Front in San Remo eiken met Alpinewit korpus en passepartout in San Remo Eiken

€ 299.00

Lees meer....

Product
 

Schuifdeurkast Queen 180 x 200

Meerdere schappen sets zijn uiteraard bij te bestellen. De kast is in de kleur Eiken Saegerau beschikbaar.

€ 349.00

Lees meer....

Product
 

Lausanne Zweefdeurkast

De Lausanne zweefdeurkast is een zeer stijlvolle kast. De deuren zijn uitgevoerd in geheel glas of in houten fronten en zijn in 2 vakken verdeeld. De kleuren (Alpine wit, Beuken, Lichte beuken of Wengé) zijn te combineren met glazen deuren in het zwart, wit of spiegel waardoor de kast een bijzondere uitstraling krijgt.

€ 389.00

Lees meer....

Product
 

Belinga zweefdeurkast

Mooie strakke zweefdeur kast, verkrijgbaar met 2 deuren. Deze deuren bestaan uit 4 panelen waarbij u 2 van de 4 panelen een andere kleur kunt geven. De kast kan uitgevoerd worden in diverse kleuren en afmetingen.

€ 399.00

Lees meer....

Product
 

Imporium zweefdeurkast

Mooie strakke zweefdeur kast, verkrijgbaar met 2 of met 3 deuren. De vele ruimte in de kast zorgt ervoor dat je nooit meer kleding hoeft te laten slingeren. De kast kan uitgevoerd worden in diverse kleuren en afmetingen, zowel in hoogte als in breedte.

€ 409.00

Lees meer....

Product
 

Schuifdeurkast Match Up 225 x 235

Deel de kast geheel naar eigen wens in. Extra schappen sets zijn te bestellen.

€ 419.00

Lees meer....

Product
 

Lorain Zweefdeurkast

De Lorain zweefdeur kast is uitgevoerd met 2 houten panelen en een dunner paneel van glas, dit zorgt voor een mooi strak effect. De kast is in meerdere maten te verkrijgen. Ook wat kleuren betreft heeft u een tal van mogelijkheden. De Lorain is echt een super kast waarin u uw gehele garderobe met gemak kwijt kunt.

€ 459.00

Lees meer....

Product
 

Slaapkamer Anna

Deze slaapkamer bestaat uit: Ledikant 160 x 200 2 nachtkastjes Linnenkast vierdeurs met spiegels B180 x H200 xD60

€ 499.00

Lees meer....

Product
 

Slaapkamer Jenny

Complete slaapkamer Jenny bestaat uit: Ledikant 160 x 200 2 nachtkastjes Linnenkast met spiegeldeuren B225 x H200 x D60

€ 499.00

Lees meer....

Product